Promocija knjige Maje Vukadinović u četvrtak u Radio kafeu

Predstavljanje knjige "Doživljaj umetničkog dela u psihologiji stvaralaštva" dr Maje S. Vukadinović održava se u četvrtak 14. marta u Radio kafeu (Svetozara Miletića 45).
Promocija knjige Maje Vukadinović u četvrtak u Radio kafeu
Foto: 021.rs

"Posebna vrednost ove monografije sastoji se u tome što prikazuje širok spektar estetskih fenomena, elaborirajući psihološki doživljaj umetnosti u svim njegovim aspektima - emotivnom, telesnom, kongitivnom i motivacionom", naveo je profesor Slobodan Marković.

O knjizi će, sem autorke, govoriti i dekan pedagoškog fakulteta u Somboru Željko Vučković, direktor Visoke škole za komunikacije Boban Tomić. Doživljaj umetničkog dela kroz ples i umetnost flamenka će predstaviti Flamenko grupa "La Sed Gitana".

Maja Vukadinović je uz akademsko stvaralaštvo i rad i dugogodišnji umetnički praktičar i aktivista u oblasti kulture i plesne umetnosti. Osnivač je i predsednica Novosadskog centra za istraživanje plesa i umetnost flamenka "La Sed Gitana", u kojem radi kao rukovodilac, autor, pedagog i koreograf.  

Početak promocije je u 19h.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič