Komična predstava "Šećer je sitan osim kad je kocka" 15. aprila u SNP-u

Komična predstava "Šećer je sitan osim kad je kocka" održaće se 15. aprila u Srpskom narodnom pozorištu.
Ovaj komad rađen je po istoimenom delu Nikole Pejakovića. U pitanju je komična studija bračnih odnosa, bračni portret u kome svako može da prepozna sebe i svoju bračnu situaciju. Ovo je isečak iz života jednog bračnog para sa Banovog brda, koji slika njihove turbulentne odnose sa prijateljima, kumovima, komšijama, kao međusobne svađe i mirenja. Pravi sitkomovski, bulevarski teatar, laganog, ali ne i jeftinog humora, prepun glumačkih bravura i detalja koji će vas namejati do suza.
 
U predstavi uloge tumače Andrija Milošević, Sloboda Mićalović, Viktor Savić i Aleksandra Tomić. 
 
Ovo će biti drugo novosadsko izvođenje predstave, a premijera je bila 22. novembra u sklopu otvaranja "Teatra na brdu" u Beogradu. 
 
Predstava će početi u 20:30 časova.
 
Ulaznice se mogu kupiti na blagajni SNP-a po cenama od 1.400 dinara za prvih dvanaest redova partera, 1.300 dinara za ostalih šest, do 18. reda partera i središnja sedišta na balkonu i 1.200 dinara za bočna sedišta na balkonu. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič