VIDEO: Filmovi "Los bando" i "Crni anđeo" do 20. marta na repertoaru KCNS

Filmovi "Los bando" i "Crni anđeo" biće na repertoaru Kulturnog centra Novog Sada od 13. do 20. marta.
Od 19h - "Los bando"
 
Norway / Sweden, 2018, 94 min.
Režija: Christian Lo
Scenario: Arild Tryggestad
Uloge: Vera Vitali, Stig Henrik Hoff, Jonas Hoff Oftebro
 
Otkačeni roud-muvi film o mladom bendu koji je, da bi učestvovao u nacionalnom takmičenju, krenuo duž države utrkujući se sa vremenom, policijom i roditeljima. I to nije sve: oni su u stalnoj potrazi za basistom koji im nedostaje, i sa pevačem su koji ne ume da peva. Iako još uvek nemaju srca da mu to kažu, moraće brzo da prelome šta i kako dalje kada saznaju da su primljeni na takmičenje.
 
Posle audicije, primaju devetogodišnju Tinu da im bude basista – i to na violončelu, a lokalnog reli vozača upošljavaju kao vozača benda. Ali ono što ne znaju je da reli vozač ustvari i nema vozačku dozvolu.
 
 
Od 21h - "Crni anđeo"
 
El Angel, Argentina, 2018, 118’
Režija: Luis Ortega
Scenario: Sergio Olguín, Luis Ortega, Rodolfo Palacios
Uloge: Lorenzo Ferro, Chino Darín, Daniel Fanego, Mercedes Morán, Cecilia Roth, Peter Lanzani, Luis Gnecco
 
"Crni Anđeo" je premijerno je prikazan u Kanu u selekciji Un Certain Regard, a producent filma je Pedro Almodovar. Bio je argentinski kandidat za Oskara i govori o serijskom ubici koji je poznat kao najduže zatočeni robijaš u argentinskom zatvoru. 
 
Debitant Lorenco Fero našao se u glavnoj ulozi okrutnog tinejdžera Karlosa. On kreće na krvavu avanturu sa svojim najboljim prijateljem. Za razliku od većine filmova o serijskim ubicama, film se ne udubljuje previše u psihologiju i ne traži opravdanje u mračnoj prošlosti. Karlos je obožavan od malih nogu, odrastao je sasvim srećan. On izgleda kao pravi anđeo. Kako neko toliko lep može da bude toliko ružan iznutra? Ovaj film pruža fascinantan uvid u svet jednog od najozloglašenijih argentinskih zločinaca.
 
 
Ulaznice po ceni od 300 dinara mogu se kupiti na blagajni KCNS-a.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič