Dan otvorenih vrata na Filozofskom fakultetu

Dan otvorenih vrata biće organizovan danas, 30. marta, na Filozofskom fakultetu.
Dan otvorenih vrata na Filozofskom fakultetu
Foto: 021.rs
Program će se odvijati od 10 do 13 časova.
 
U tom periodu, učenicima srednjih škola, ali i svim drugim zainteresovanim građanima, fakultet će predstaviti studijske programe, istraživačke centre, bibliotečke resurse, kao i intelektualno-tehničke kapacitete fakulteta. Posetioci će moći da se upoznaju sa 20 studijskih programa osnovnih akademskih studija.
 
Dan otvorenih vrata biće posvećen prijemnim ispitima na sve studijske programe koje realizuje Filozofski fakultet. Na svakom odseku zainteresovani srednjoškolci će moći da prisustvuju simulaciji prijemnog ispita, te da se upoznaju sa ispitnom situacijom koja ih očekuje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič