Jedanaesti Novosadski noćni bazar pomeren na 19. i 20. april

Novosadski noćni bazar, jedanaesti po redu, umesto ovog vikenda, pomeren je na petak i subotu, 19. i 20. aprila, na Štrandu.
Gotovo dve godine Novosađani imaju priliku da se upoznaju sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima domaćih proizvođača i izlagača. Svi posetioci i ovoga puta biće u prilici da uživaju u hrani i piću, umetničkim delima, unikatnoj garderobi i obući, nakitu i nameštaju.
 
Koncept bazara je rad sa malim proizvođačima, a otvaranje je u 18 časova. 
  • izlagac

    13.04.2019 18:53
    datumi
    Postovani organizatori. Da lis te se zapitali, kad ste odlucili pomeranje datuma odvijanja, da u tom slucaju deo izlagaca nece biti u prilici da dodje. Ako ste bas veliki hriscani i humani, morali ste makar jednom da pomislite na to da na 19-20 april pada Katolicki Veliki petak i subota za pripremu najveceg hriscanskog praznika. Opet diskriminacija.....
  • vlada

    12.04.2019 10:04
    pogresno mesto
    Štrand nije dobra lokacija za hranu i piće. To je plaža, leti pesak i prašina, a hrana treba da stoji otvorena i izložena.
  • lola

    12.04.2019 08:26
    za turistu
    Mnogi izlagači nude besplatnu degustaciju svojih proizvoda, i pored toga što pojedini turisti to koriste da se od jedne do druge tezge najedu za džabe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič