Predavanje "Ljubav i smisao života" Bruna Šimleše u četvrtak u Eđšegu

Predavanje "Ljubav i smisao života" održaće se u četvrtak, 11. aprila u Kulturnoj stanici Eđšeg, u Antona Čehova 4.
Predavač će biti Bruno Šimleša.
 
Više o temi:
 
• Kako pronaći partnera na kojeg se možete emocionalno osloniti?
• Kako obmanjujemo sebe ostajući u lošim vezama?
• Kompromisi - koje prihvatiti a gde povući crtu?
• Šta se događa sa ljubavlju u dugim vezama i braku?
• Kako znati kada je vreme za kraj?
 
O predavaču: 
 
Bruno Šimleša, pisac i sociolog, jedan je od najčitanijih autora knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Do sad je napisao devet knjiga - "U rukavicama mi je ionako prevruće", "Savršenstvo kreacije", "Umjetnost života", "Istine i laži o ljubavi"  i dr, prodatih u gotovo 100.000 primeraka i objavljenih u Sloveniji, Makedoniji, Albaniji. U Srbiji mu je Psihopolis objavio dve knjige - "Ljubavologija" i "Škola života". Aktivan je i u javnom životu - drži predavanja i tribine, vodio je emisiju "Dobar dan, svaki dan" na Hrvatskoj televiziji, redovno sarađuje sa brojnim medijima u Hrvatskoj i u regiji, piše nedeljnu kolumnu za Jutarnji list. Veoma je angažovan i u humanitarnom radu, a Udruženje "Sve za nju" 2016. godine mu je dodelilo nagradu VAM zbog pomaganja onkološkim pacijentima i senzibiliziranja javnosti za probleme svih koji se bore sa karcinomom. Živi i radi u Zagrebu.
 
Tribina će početi u 18 časova, a ulaz je slobodan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič