Radionice o podkastu tokom aprila u EU info pointu, u toku prijave

Sesije na kojima će biti predstavljena podkast scena u Velikoj Britaniji, Francuskoj i Nemačkoj, održaće se 9, 16. i 23. aprila u EU info pointu, na Bulevaru Mihajla Pupina 17.
Početak je u 17 časova.
 
Prvi deo susreta (9. aprila) posvećen je upoznavanju sa osnovama podkastinga - zašto pokrenuti podkast, koju opremu koristiti, kako izabrati temu, gde plasirati sadržaj.
 
Drugi deo susreta (16. aprila) namenjen je upoznavanju podkast scene u Velikoj Britaniji, Nemačkoj i Francuskoj - šta se sluša, ko je zvezda, a ko ima i koliki uticaj.
 
Treći segment susreta (23. aprila) predstaviće podkaste koji se realizuju na srpskom jeziku.
 
Radionice će voditi Goranka Jednak Maksimović, producentkinja radio sadržaja i predstavnica Radiodays Europe. 
 
Radiodays Europe je neprofitna organizacije sa sedištem u Danskoj koja organizuje najveći godišnji skup radijskih profesionalaca u Evropi, kao i konferenciju posvećenu podkastingu. Ove godine RDE Podcast Day održaće se u Londonu 12. juna.
 
Za radionice podkast potrebno je prijaviti se na mejl officens@euinfo.rs.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič