Grčki bend Bazooka 26. aprila u CK13

Koncert grčkog benda "Bazooka" održaće se u petak, 26. aprila u Omladinskom centru CK13.
Psihodelični garažni pank bend "Bazooka" postoji već 11 godina. Nastali su u Volosu, ali su se ubrzo preselili u Atinu.
 
Singl "Shame Take My Brain / Ravening Trip" su objavili 2011. za Inch Allah Records. Već od sledeće godine počinju saradnju sa Slovenly Recordings, američkim izdavačem iz Nevade.
 
Drugi album "Useless Generation" su izdali 2016. godine, a sredinom januara ove godine i treći, koji nosi naziv "Zero Hits". Jedan su od retkih evropskih bendova koji peva na maternjem jeziku, a objavljuje albume za američkog izdavača i čak pravi serije koncerata po SAD.
 
Sredinom aprila Bazooka su započeli svoju 12. evropsku turneju u okviru koje će nastupiti i u Srbiji. Karta za ovaj koncert će koštati 300 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič