Izložba Nemanje Golijanina u Malom likovnom salonu

Izložba "Surprise" Nemanje Golijanina biće otvorena u ponedeljak, 6. maja, u Malom likovnom salonu Kulturnog centra Novog Sada.
Izložba Nemanje Golijanina u Malom likovnom salonu
Foto: 021.rs
Otvaranje je u 20 časova. Izložba će trajati do 17. maja, a moći će da se pogleda svakog radnog dana od 10 do 20 časova.
 
"Surprise predstavlja ambijent koji na bizaran i provokativan način tretira prepoznatljive simbole potrošačke kulture i konzumaciju trivijalnog. Odbijajući svaku pomirenost sa sadašnjošću ovim crtežima preispitujem mesto čoveka i bit egzistencije, kao i poziciju slike i crteža u eri digitalizacije." (Autor)
 
Nemanja Golijanin rođen je 1983. godine u Mostaru. Diplomirao je na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu, odsek slikarstvo, a bio je stipendista Fakulteta likovnih umetnosti na Međunarodnoj školi slike, crteža i skulpture u Italiji. Izlaže u zemlji i inostranstvu, koautor je na umetničkim projektima u Platformi Klaster art. Živi i radi u Beogradu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič