Dečja radionica "Zahtev za prijateljstvo" u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog

Dečja radionica "Zahtev za prijateljstvo" održava se danas, 11. maja, u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog.
Deo je pratećeg programa izložbe o Ljubici Sokić i Bogdanu Šuputu.
 
Rođeni iste godine (1914), umetnici Ljubica Sokić i Bogdan Šuput bili su prijatelji dugi niz godina, družeći se na studentskim ekskurzijama, u Beogradu i Zagrebu gde izlažu u okviru umetničke grupe "Desetorica", kao i tokom boravaka u Parizu. Da je Cuca Sokić negovala sećanje na prijatelje potvrđuje i veliki broj Šuputovih radova koje je poklonila Spomen-zbirci. Ona predstavljaju dragoceno svedočanstvo njihovog prijateljstva. 
 
Ko je tvoj najbolji drug, da li je danas dovoljan zahtev za prijateljstvo na društvenim mrežama i koliko je posebno mesto koje pravi prijatelji zauzimaju u našim životima, bez obzira na pol i razlike i interesovanja, biće tema ove radionice.    
 
Radionica traje od 13h do 14:30h. Ulaz je slobodan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič