Koncert Vojvođanskog simfonijskog orkestra u nedelju u Sinagogi

Koncert Vojvođanskog simfonijskog orkestra, poslednji u ovoj sezoni, održaće se u nedelju, 19. maja, u Sinagogi.
Koncert Vojvođanskog simfonijskog orkestra u nedelju u Sinagogi
Foto: 021.rs
Kao solisti će nastupiti pijanisti Mladen Čolić (Srbija/Franucka) i Priska Benoa (Francuska). Koncert će početi Svitom "Peleas i Melizanda" Gabrijela Forea, nakon koje će se predstaviti solisti Koncertom za dva klavira i orkestar u d-molu, Fransisa Pulenka. 
 
Na kraju, Vojvođanski simfonijski orkestar će zatvoriti koncertnu sezonu Simfonijom br.7 u A -duru, Ludviga van Betovena. Za dirigentskim pultom će biti Lavard Skou Larsen, brazilski dirigent i violinista.
 
Koncert će početi u 20 časova.
 
Prodaja ulaznica po ceni od 500 dinara je dva sata pre početka koncerta na mestu događaja. Popust od 50 odsto je obezbeđen za studente i penzionere.
  • /

    17.05.2019 14:51
    /
    neki koncert akademije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič