Dan otvorenih vrata na Fakultetu tehničkih nauka u subotu

Dan otvorenih vrata Fakulteta tehnički nauka organizovaće se u subotu, 18. maja, kada će srednjoškolci zainteresovani za studije na najvećem fakultetu u Srbiji imati priliku da saznaju više o studiranju i smerovima.
Dan otvorenih vrata na Fakultetu tehničkih nauka u subotu
Foto: 021.rs
Posetioci će imati priliku da na prezentaciji, koja počinje u 11 časova, čuju sve o studijskim programima koje mogu da upišu u školskoj 2019/2020. godini, ali i o načinu polaganja prijemnog ispita, mogućnosti konkurisanja na više studijskih programa, statistici prethodnih godina i ostalim značajnim informacijama u vezi sa upisom. Potencijalnim budućim studentima FTN-a obratiće se i dekan ovog fakulteta prof. dr Rade Doroslovački.
 
Nakon prezentacije, u Klubu "Mašinac" sa studentima svih oblasti studija imaće priliku da porazgovaraju, popiju kafu, ali i da "zavire" u neke od laboratorija različitih departmana. 
 
U Kampusu Univerziteta u Novom Sadu se tog dana organizuje i Međunarodni festival nauke i obrazovanje, na kom učestvuje i nekoliko departmana sa FTN-a, a na čijim štandovima srednjoškolci mogu da saznaju više o prikazanim eksperimentima, da porazgovaraju sa asistentima i profesorima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič