Predavanje "Leonardo 500 - Genije, priroda, voda i more" sutra na Filozofskom fakultetu

Povodom obeležavanja 500 godina od smrti Leonarda da Vinčija u utorak, 28. maja u Svečanoj sali Filozofskog fakulteta održaće se predavanje "Leonardo 500 - Genije, priroda, voda i more".
Predavanje "Leonardo 500 - Genije, priroda, voda i more" sutra na Filozofskom fakultetu
Foto: 021.rs
Predavač je profesor arhitekture Luiđi Valeri, predstavnik Pomorskog Saveza Italije, koji je ujedno i autor istoimene izložbene postavke u holu fakulteta. 
 
Ovom prilikom će dr Luiđi Valeri predstaviti manje poznate detalje iz života Leonarda Da Vinčija, kao i naučno i stručno objašnjenje čuvenih dela ovog velikog italijanskog genija. Prigodnu izložbu i predavanje o Lenardu Da Vinčiju Filozofski fakultet je organizovao u saradnji sa fondacijom DANA, a ovu seriju događaja su priredili italijansko Ministarstvo obrazovanja, univerziteta i istraživanja i Odeljenje za kulturu Pomorskog Saveza Italije.
 
Predavanje počinje u podne.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič