Norveška šuma i Žad u petak sviraju u CK13

Bendovi Norveška šuma i Žad nastupiće u petak, 31. maja, u Omladinskom centru CK13.
Norveška šuma je bend iz Novog Sada, osnovan 2013. godine. Sviraju melodični alternativni rok, sa uplivima drugih stilova poput brit-popa, hard-roka i grandža. Bend je doživeo nekoliko personalnih promena, trenutno nastupa kao četvorka sa klasičnom postavom – gitara, bas, bubanj i vokal.
 
Na koncertu u CK13 predstaviće novi materijal na kojem bend radi neko vreme, kao i novog člana benda na bubnjevima, Borisa Barovića, kao i njegov izuzetan doprinos novom zvuku i stvaralašvu benda.
 
Žad ili Vesna Mitić je kantautorka koja dolazi iz Novog Sada i svira alternativni pop-rok na akustičnoj gitari. Do sada je nastupala na više kantautorskih festivala. Njen nastup u CK13 biće uvod za Mix Music Festival u Velikoj Gorici (HR) od 13. do 15. juna ove godine.
 
Cena karte za ovaj koncert biće 200 dinara. Kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.
 
Svirka počinje u 21 čas.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič