Predavanje "Ko su visoko senzitivne osobe" sutra u Gradskoj biblioteci

U četvrtak, 30. maja, u 19 časova, na Odeljenju "Đura Daničić", biće održano predavanje psihologa Žane Erdeljan "Ko su visoko senzitivne osobe".
Predavanje "Ko su visoko senzitivne osobe" sutra u Gradskoj biblioteci
Foto: 021.rs
Predavač je autor fejsbuk stranica "Veoma osetljivo dete" i "Mama klub", koje se bave visokom senzitivnošću dece i roditelja. 
 
U okviru Edukativnog centra "Pozitivna disciplina", Žana Erdeljan radi sa roditeljima visoko senzitivne dece i vodi iskustveno-edukativnu grupu za visoko sezitivne mame "Mama klub".
 
Podaci pokazuju da je 15 do 20 odsto osoba visoko senzitivno. Njihov nervni sistem je osetljiviji, a visoka senzitivnost ne odnosi se samo na emotivnu, već i na telesnu, senzornu i energetsku stranu.
 
Pojam visoke senzitivnosti kod nas još uvek nije dovoljno poznat i baš iz tog razloga na ovom događaju ćete moći da saznate: koje četiri karakteristike poseduje visoko senzitivna osoba, zašto je važno prepoznati njene dobre i loše strane, kako se utvrđuje da li je osoba visoko senzitivna i zašto je osnovan "Mama klub", iskustveno-edukativna grupa za visoko senzitivne mame.
  • mama senzitivca

    30.05.2019 09:23
    Hvala Žani što se bavi ovom tematikom u Srbiji. Tek nakon njenih radionica sam shvatila zasto moje dete nije volelo odlaske na rodjendane i mračne prostorije sa puno svetlosnih i zvučnih efekata, zašto je osetljivo i sa izraženim čulima ukusa, mirisa i dodira. Sve mi je to pomoglo da razumem svoje dete i pomognem i sebi i njemu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič