"Putujući Drvoduh" danas na Novom naselju svira za decu na instrumentima koje je sam izradio

Putujući Drvoduh Zvukomir Mirozvuk dolazi na Novo naselje poslednji dan Zelenog festivala, u Zabavni park Starli danas, 7. juna, u 17 časova kada će za decu i roditelje svirati isključivo na instrumentima koje je izradio sopstvenim rukama.
U svom performansu u Zabavnom parku Starli, na sebe kači sedam instrumenata napravljenih od bambusa, drveta i tikvi, stupa na scenu, i spreman je da publiku provede kroz muziku planete Zemlje.
 
Ovaj jedinstveni "one-man band" nastupiće u okviru petog dana Zelenog festivala koji je ove godine organizovala Dečija ekološka akademija  i na kom je do sada učestvovalo više od 1.000 dece iz osnovnih škola i predškolskih ustanova. 
 
Tokom pet dana festivala održano je više od 40 ekoloških radionica za decu iz osnovnih škola i vrtića, kao i bogat ekološki i kreativni program za sve Novosađane koji su želeli da doprinesu podizanju ekološke svesti najmlađih.
 
Program je u potpunosti besplatan za sve zainteresovane građane i decu i samo je potrebno prijaviti svoje prisustvo na mejl deakademija@gmail.com. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič