"Fantaziranje" večeras na šestom NS Marketu

Šesti NS Market pod sloganom "Fantaziranje", održaće se danas, 8. juna, u prostoru Kulturne stanice "Eđšeg" (Antona Čehova 4).
Kako najavljuju organizatori, posetiocima će se predstaviti 46 veoma različitih proizvođača, kreativaca, zanatlija i dizajnera.
 
Na štandovima NS Marketa naći će se hand made i zanatski proizvodi u svim kategorijama, inovativni proizvodi, dizajneri i kreatori sa ponudom za proleće i leto.
 
"U dvorištu će biti postavljeni štandovi sa bogatom ponudom hrane i pića, a to su, kako su naši posetioci i navikli, autentični proizvodi spremljeni po originalnim ili starim receptima: sokovi, džemovi, rakije, testenina, kozji sirevi, namazi od povrća", najavljuje za 021 organizatorka NS Marketa Marija Srdić.
 
Za one koji vode računa o svom izgledu i trude se da koriste najfiniju i najprirodniju kozmetiku, izlagači Tamara Fajs (Sweet Harmony) i Bane Radosavljević (Natura Oleum - essential oils) će od 12 do 14 časova održati radionicu.
 
Posetioci će moći da saznaju sve o eteričnim uljima, njihovom značaju, efektima i rezultatima prirodne kozmetike. Radionice su besplatne, a svi učesnici dobijaju 20 odsto popusta na sve proizvode Natura Oleum - essential oils i Sweet Harmony, koji će biti izloženi na NS Marketu.
 
Kao i do sada, izlagači i posetioci će uživati u kupovini, degustaciji i druženju uz muziku. Od 16.30 do 18 časova novosadski bend "Two fingers" prirediće mini koncert. I ovog puta, NS Market podržaće nastup Udruženja distrofičara Južnobačkog okruga i Udruženja roditelja dece sa autizmom, koje prodajom umetničkih i ručnih radova članova i članica obezbeđuje deo sredstava za svoj rad.
 
Takođe, biće organizovan izbor za Naj štand, sa nagradama za publiku i izlagače. Ceo program trajaće od 11 do 19 časova.
 
NS Market je projekat koji je pokrenula Misija SMART, ciljem da malim proizvođačima, zanatlijama, kreativcima i inovatorima omoguće prostor za prezentovanje i prodaju proizvoda i usluga u Novom Sadu.
 
Posebnu pažnju usmeravaju na početnike u biznisu, na mlade preduzetnike i preduzetnice u start up fazi i na one koji se još uvek kreću u prostoru neformalne ekonomije. Otvaraju im vrata tržišta, omogućavaju da u kontaktu s potencijalnim kupcima i korisnicima provere svoje proizvode i usluge, i svoje biznis ideje.
 
Prošle godine otganizovali su pet celodnevnih izlagačko-prodajnu priredbi. Svaki NS Market ima opšti i tematski deo, a pored promocije i prodaje, nastoje da ponude i druge sadržaje koji animiraju, informišu i zabavljaju posetioce i izlagače. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič