VIDEO: Komični akustični mjuzikl "Kiss" u petak u Francuskom institutu Novi Sad

Komični akustični mjuzikl "Kiss" biće izveden na Dan muzike, 21. juna u Francuskom institutu Novi Sad.
"To što ovaj duo proslavlja i predstavlja na bini je grandiozno. To čine toliko energično, znalački i ubedljivo, da njihov nastup postaje krajnje zabavno i zanimljivo zadovoljstvo, koje istovremeno ide i do dubina. Stvaraju zvuk koji pokreće, pa makar bio proizveden samo trenjem ruke o ruku. To što oni nude je čista energija, ritam u svom praobliku." - Peter Kes, Süddeutsche Zeitung, Minhen
 
Kiss je priča o igri, flertu, začikavanju, nadmetanju i, povrh svega, ljubavi između muškarca i žene. Komične scene isprepletane zanimljivim i novim aranžmanima poznatih pesama, tradicionalnih balkanskih pesama kao i autorskih numera samih izvođača izvedene su najjednostavnijim sredstvima - samo sopstvenim telom i glasom. Zanosno slavlje tonova, ritma, plesa, glume, akrobatike - u savršenoj harmoniji.
 
Predstavu je do sada videlo preko 15.000 gledalaca u zemlji i inostranstvu (Nemačka, Austrija, Francuska, Italija, Turska, Crna Gora, BiH, Hrvatska), a na prestižnim pozorišnim festivalima odnela je nekoliko značajnih nagrada.
 
Režija: Višnja Obradović
 
Izvođači: Ana Vrbaški i Marko Dinjaški
 
Muzički aranžmani/kompozicija: Alice in WonderBand
 
Dizajn zvuka: Goran Vujičin
 
Kostimografija: Nataša Jovičić / Lutkart
 
Frizure: Budislav Vlajkov / Beastic
 
Produkcija: Otvoreni krug Novi Sad
 
Trajanje predstave: 60 minuta
 
Predstava će početi u 18 časova.
 
 
  • NS

    18.06.2019 14:53
    Zašto nema komentara ?
    Mislim , dogadjaj nije ostavio nikakav utisak .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič