VIDEO: Filmovi "Čarobne noći" i "Projekat Kolibri" do srede u KCNS

Filmovi "Čarobne noći" i "Projekat Kolibri" na repertoaru su Kulturnog centra Novog Sada do 14. avgusta.
Od 19h - "Čarobne noći"
 
Notti magiche, Italy, 2019, 120 min.
Režija: Paolo Virzì
Scenario: Francesco Piccolo, Francesca Archibugi, Paolo Virzì
Uloge: Giovanni Toscano, Giancarlo Giannini, Mauro Lamantia, Ornella Muti, Paolo Bonacelli
 
U vanserijskom filmu sa elementima komedije, drame i misterija, čuveni filmski producent je pronađen mrtav u reci Tibar. Glavni osumnjičeni su troje mladih ambicioznih scenarista. Tokom jedne noći u policijskoj stanici, prolaze kroz burno, emotivno i ironično putovanje ulicama Rima, u bolnom završetku veličanstvene ere italijanske kinematografije.
 
 
Od 21h - "Projekat Kolibri"
 
The Hummingbird Project
Canada / Belgium, 2019, 111 min.
Režija: Kim Nguyen
Scenario: Kim Nguyen
Uloge: Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgård, Salma Hayek, Michael Mando, Johan Heldenbergh
 
Reditelj Kim Ngujen pokušava da prevazilazi krajnje granice našeg sve digitalnijeg sveta. Rođaci iz Njujorka Vinsent i Anton su igrači u visoko rizičnoj igri u kojoj se pobeda meri u milisekundama. A koji je njihov san? Da izgrade optički kabl između Kanzasa i Nju Džerzija koji bi ih učinio milionerima. Ali ništa nije jednostavno. Anton je mozak operacije, Vinsent je prevarant i zajedno guraju jedan drugog, kao i sve druge do prelomne tačke s njihovom besmislenom avanturom. Neko ko im stalno staje na put je njihova lepa bivša šefica Eva Tores, moćna i manipulativna, koja se neće zaustaviti ni pred čim. Film simbolično nosi ime "Projekat Kolibri", po najmanjoj ptici na svetu koja može da leti brzinom od 100km na sat i da pri tom zamahne krilima  i do 80 puta u sekundi.
 
 
Cena ulaznice je 300 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".