Letnji maskenbal za decu u petak kod Gradske biblioteke

Letnji maskenbal za decu Gradske biblioteke, 18. po redu, u organizaciji Dečjeg odeljenja, održaće se u petak, 30. avgusta ispred Biblioteke, na uglu Dunavske i Gimnazijske ulice.
Naziv ovogodišnjeg programa je "Srećno nam bilo punoletsvo maskenbala!".
 
Velika rođendanska žurka održaće se od 18 do 20 časova. Pozvana su sva deca da dođu maskirana u omiljene likove iz knjiga i slikovnica. Učešće je za svu decu slobodno, a prethodno prijavljivanje nije potrebno.
 
Ovogodišnji maskenbal je humanitarnog karaktera. Gradska biblioteka poziva sve koji to žele da kao svojevrsni "rođendanski poklon" donesu neku slikovnicu ili knjigu koju bi želeli da poklone, a svi prikupljeni naslovi biće poklonjeni biblioteci Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici ili nekoj manjoj biblioteci.
 
Program čine nastupi brojnih animatora: Željko Veseljko i Tandža Narandža, Slavica i njen tim animatora, Olja Zolja, Haos animatori, Bane Rosić i njegova "leteća gitara", Studio "Do-re-mi", koji izvodi himnu Dečjeg odeljenja, i mnogi drugi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič