Tribina "Kako unovčiti influens?" u utorak u KCNS

Tribina "Kako unovčiti influens?" održaće se u utorak, 10. septembra u klubu "Tribina mladih" Kulturnog centra Novog Sada.
Tribina "Kako unovčiti influens?" u utorak u KCNS
Foto: Pixabay
Na tribini će o ovoj temi govoriti novinar Željko Injac i inženjer Predrag Filipović – inženjer.
 
Influens, odnosno uticaj na internetu je pojam koji je uzeo maha tek u proteklih nekoliko godina. Danas, u vreme dominacije društvenih mreža, influenseri, odnosno ljudi od uticaja na internetu, praktično imaju moć poznatih ličnosti da menjaju javno mnjenje i svest javnosti. Jedino što se razlikuje je obim njihovog uticaja. To im daje i izvesne beneficije, pogotovo kad su u pitanju reklame i razna sponzorstva, stoga i naplata usluge reklamiranja nekog proizvoda, usluge, ili brenda. Posetite ovu tribinu da prodiskutujemo o tome koliko je zaista jednostavno postati influenser i kako svoj uticaj na internetu pretvoriti u novac.
 
Predavanje će početi u 19 časova.
  • .

    09.09.2019 11:59
    /
    U vreme kad je trend infulensinga u svetu u opadanju, kada opada poverenje kojie brendovi i foloveri imaju u infulensere i kada su se nasli na meti brojnih kritika i jafnih debata, u tome nekom svetu lagano pocinje da se analizira i kritikuje ovaj fenomen. Kao i obicno, kaskamo za planetom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič