Revija modnih brendova u subotu u "Promenadi" u okviru Serbia Fashion Week-a

Revija modnih brendova Serbia Fashion Week-a održaće se u subotu, 12. oktobra, na velikoj terasi šoping centra "Promenada".
Revija modnih brendova u subotu u "Promenadi" u okviru Serbia Fashion Week-a
Foto: Pixabay
Revija modnih brendova jedna od najvećih novina na ovogodišnjem Serbia Fashion Week-u i takođe jedini dan koji je otvoren za javnost i besplatan za sve posetioce.
 
Osim koncerta Aleksandre Radović, ovom događaju će takođe prisustvovati i Eymeric Francois, Bojan Perić, Dragana Mićalović, Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, Dunja Jovanić, Kristina Bekvalac, koja će biti i u ulozi stiliste brenda Diesel i mnoge druge poznate ličnosti iz sveta mode, filma i muzike.
 
Tokom tri bloka revija, koje počinju u 19 časova, prodefilovaće više od 80 manekena obučenih u najnovije i aktuelne modele prestižnih brendova. 
 
Za stajling modela na Reviji modnih brendova biće zadužen Eymeric Francois, poznati pariski modni dizajner, član federacije Visoke mode Francuske. Osim svog rada u sferi visoke mode, Eymeric je takođe umetnički direktor sajmova mode u Parizu i Berlinu, predavač je na Pariskoj Akademiji Dizajna i potpredsednik Serbia Fashion Week-a.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".