Dom kulture: Rasprodata večerašnja svirka Ateista, TBF stiže 24. oktobra

Kultni novosadski sastav Atheist Rap večeras će povodom 30 godina postojanja benda održati nastup pred matičnom publikom, u Domu kulture - novootvorenom prostoru u centru Novog Sada specijalizovanom za svirke.
Dom kulture: Rasprodata večerašnja svirka Ateista, TBF stiže 24. oktobra
Foto: 021.rs

Oni će večeras odsvirati 30 pesama koje su odabrali njihovi fanovi putem glasanja na Radiju 021. Lista je zanimljiva, ima nekih pesama koje su standardne na repertoaru, ali ima i onih koje se ne mogu često čuti.

Sve karte za večerašnji koncert su rasprodate, a planirano je da svirka počne oko 22h. Kako su naveli organizatori, lokal se otvara od 20h, a na ulazu neće biti prodaje ulaznica.

U istom prostoru, dan kasnije, u petak 11. oktobra nastupa još jedan kvalitetan lokalni sastav. U pitanju je bend Magic buzz koji će publiku zabavljati uz cover R'n'R, House, Funky i drugih hitova.

Sviraće od 22h, a ulaz je slobodan.

U Domu kulture navode da se u oktobru sprema još jedna velika svirka.

U pitanju je hrvatski sastav TBF koji je u Novom Sadu uvek isporučivao dobru energiju. Oni su "uvik kontra" klasičnim klupskim nastupima, a njihov zvuk je jedinstvena kombinacija repa i hip-hopa sa rock, funk, soul i reggae zvucima.

Ulaznice su u pretprodaji na prodajnim mestima GIGSTIXa.

Doma kulture smešten je u Ulici Ignjata Pavlasa 4, kraj Pozorišta mladih.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič