Radionica o ilustracijama i predavanje o dizajnu u sredu u Poklon zbirci Rajka Mamuzića

Radionica na temu "Osnove ilustrovanja za decu", koju vodi Milan Milić Jagodinski, grafički dizajner i ilustrator, održaće se u sredu, 16. oktobra, u Poklon zbirci Rajka Mamuzića.
Radionica o ilustracijama i predavanje o dizajnu u sredu u Poklon zbirci Rajka Mamuzića
Foto: 021.rs
Radionica najmlađima donosi pregršt informacija o ilustrovanju sadržaja za decu, a počinje u 10:30 časova.
 
Takođe, u sredu, od 18:30 časova, održaće se predavanje "Dizajnerska baština Vojvodine – Laslo Moholji Nađ", likovnog kritičara i istoričara umetnosti Save Stepanova.
 
Ovo predavanje posvećeno je velikom imenu u svetu dizajna, Laslu Moholji Nađu, znamenitom profesoru u Bauhausu i osnivaču Škole za dizajn u Čikagu, koji je svojim delom uticao na današnje shvatanje modernog dizajna i arhitekture, a predstavlja posebnu vrednost za vojvođansku i srpsku kulturnu baštinu.
  • high ISO

    15.10.2019 13:33
    Jagodinski! O, ne!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".