U nedelju šetnja "Ružičasti korak za zdravlje" na Popovici

Asocijacija za unapređenje zdravlja Novi Sad i PD Naftaš organizuju u nedelju, 20. oktobra akciju pešačenja "Ružičasti korak za zdravlje" na Popovici, povodom oktobra meseca - borbe protiv raka dojke.
U nedelju šetnja "Ružičasti korak za zdravlje" na Popovici
Foto: 021.rs
Od 9 sati je upis zainteresovanih učesnika za šetnju kod planinarskog doma Železničar na Popovici, sledi muzički program na platou iznad doma (9.30-10.00), a od  10 časova počinje šetnja.
 
Dužina šetnje je po izboru, od tri ili 10 km.
 
Vodiči će biti iz planinarskog društva Naftaš. "Pozivaju se svi planinari i građani da dođu u što većem broju i daju svojom šetnjom podršku svim ženama obolelim od raka dojke. Sponzori su obezbedili okrepljenje i 100 ruža za učesnice akcije", poručuju organizatori.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič