Koncert benda Acid Mothers Temple 29. oktobra u CK13

Koncert benda Acid Mothers Temple održaće se u utorak, 29. oktobra u Omladinskom centru CK13.
Acid Mothers Temple još od devedesetih, kao samoprozvana hipi grupa, putuje svetom predstavljajući svoj spoj psihodelije, bučnih gitara i moćnog ritma. Okupljeni oko gitariste Kavabate Makotoa rad su počeli pod uticajem progresivnog roka, da bi nastavili sa džez primesama u svojoj muzici, dodajući psihodelične elemente i improvizaciju. 
 
Nazivajući sebe kozmičkim trubadurima, uz vođstvo spomenutog Makotoa, koji veruje da komunicira sa kosmosom, Acid Mothers Temple je trenutno kolektiv od tridesetak muzičara, umetnika i performera kojima je muzika samo jedan od polja interesa. Tokom skoro četvrt veka postojanja, kolektivom je prodefilovao ogroman broj članova koji sebe doživljavaju kao familiju, pre nego muzički bend. 
 
Prema rečima lidera, AMT nikada nije održao nijednu probu od svog nastanka, jer članovi moraju da osete i međusobno dele ono što sviraju. Nastupali su i sarađivali sa mnogim muzičarima, kao što su Guru i Gong Gong, zatim Simeon (Silver Apples), Nik Tarner (Hawkwind) i pevačica tradicionalne muzike Rosina de Peira. Trenutnu koncertnu postavu čine pomenuti Makoto, zatim Higaši Hiroši na klavijaturama, vokal Džionson Tsu, bubnjar Satošima Nani i basista Volf.
 
Ulaznice možete nabaviti po pretprodajnoj ceni od 900 dinara, dok će na dan koncerta cena biti 1.100 dinara. Prodajna mesta su Ticketvision, GIGS TIX i DD Tickets.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič