Holandski gitarista Wim den Herder drži besplatnu radionicu gitare 6. novembra

Holandski gitarista Wim den Herder održaće besplatnu radionicu gitare u sredu, 6. novembra u Klubu advokata Vojvodine (Zmaj Jovina 20).
Holandski gitarista Wim den Herder drži besplatnu radionicu gitare 6. novembra
Foto: Pixabay
Tokom radionice Wim objašnjava na koji način mogu da se razviju tehničke i motoričke sposobnosti sviranja gitare.
 
Posebna pažnja posvećena je tehnici "wimpicking" koju je Wim samostalno razvio, a radi se o istovremenom sviranju više deonica sa jednom trzalicom.
 
Wim den Herder je mladi holandski gitarista poznat po svojoj virtuoznosti i brzini sviranja različitih stilova. Osnivač je uspešne gitarske škole "Guitaracademy", koja ima svoje podružnice u Amsterdamu i Harlemu. 
 
Organizator je gitarskih večeri u Amsterdamu gde, osim njega nastupaju i drugi poznati svetski gitaristi: Tommy Emmanuel, Gareth Pearson, Harry Sacksioni i drugi.
 
Redovno nastupa u inostranstvu, predstavljajući svoj autorski rad, solo i sa bendom. Wim je studirao gitaru na prestižnom konzervatoriumu u Amsterdamu u klasi profesora Jesse van Ruller-a, Martijn van Itterson-a i drugih gostujućih docenata, velikana jazz-a.
 
Ulaz slobodan, a radionica će trajati od 20.30 do 22 časa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič