Kabel dočekuje Metalac na "Karađorđu"

Fudbaleri Kabela dočekaće sutra na "Karađorđu" ekipu Metalca, u 18. kolu Prve lige Srbije.
Na tabeli drugog ranga domaćeg fudbala Kabel i Metalac se nalaze u samom vrhu sa istim brojem bodova - 30. Ipak, fudbaleri iz Gornjeg Milanovca su ostvarili bolju gol razliku, zbog čega se nalaze na drugom mestu, dok su Limanci na trećem.
 
Ovo je odlična prilika za izabranike Zorana Vasiljevića da preotmu Metalcu drugo mesto i da nastave da budu ozbiljna pretnja Zlatiboru. Kabel je na startu sezone iznenadio Metalac na njihovom terenu, pobedivši ga sa 3:1. 
 
Međutim, kapiten Novosađana Stefan Petrović sada smatra da će situacija biti drugačija i da će rival na "Karađorđe" doće dosta spremniji.
 
"I pored kadrovskih problema koje imamo, očekivanja su visoka. Mislim da nemamo razloga da se ne nadamo pozitivnom rezultatu. U prvom delu polusezone smo nadigrali Metalac u Gornjem Milanovcu na njihovom stadionu, ali je tada situacija bila nešto drugačija nego sada, s obzirom na to da su oni bili izraziti favoriti, nisu imali mnogo informacija o nama i nisu znali naš način igre, pa mislim da smo ih iznenadili sa odličnom igrom i sa odličnim kontranapadima. Mislim da će ovoga puta biti drugačija utakmica i da neće dozvoliti da se to ponovo dogodi i da će ući mnogo ozbiljnije i angažovanije. Njima je imperativ pobeda s obzirom na to da žele da ostanu u borbi za plasman u Superligu. Nadam se dobroj utakmici i što većoj poseti na 'Karađorđu'", poručuje Petrović.
 
Kabel će preostale tri utakmice u jesenjem delu šampionata odigrati na stadionu Vojvodine "Karađorđu". Utakmica protiv Metalca igra se od 13:30 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport