Njuzovci i Daško i Mlađa sutra na tribini u NDNV-u na Spensu

Ekipa satiričnog portala Njuz net nastavlja svoju turneju "Sadašnjost Srbije", u okviru koje će u petak 29. novembra nastupiti u novim prostorijama NDNV-a na Spensu.
Njuzovcima će se na ovom događaju pridružiti i gosti sa domaćeg terena, radijski duo Daško Milinović i Mladen Urdarević, popularni Daško i Mlađa.
 
Pričaće se o tome koliko su mediji danas slobodni, da li ima pritisaka i kako razlikovati prave vesti od lažnih. Jedna od tema svakako će biti i uloga humora na medijskoj sceni, kao i uticaj satire na društvo.
 
Nakon uspešnog gostovanja u Kragujevcu, nastup u Novom Sadu biće druga u nizu tribina koje će ekipa Njuz net održati širom Srbije, sa ciljem da utiče na razvoj medijiskih i novinarskih sloboda, kao i da osnaži kritičko mišljenje kod publike.
 
"Radujemo se ponovom dolasku u Novi Sad, koji ima posebno mesto u našim srcima, jer je i naš sajt pokrenut pre nešto više od devet godina upravo u ovom gradu. Gde god da nastupamo, volimo da popričamo sa nekom osobom iz tog grada čiji rad cenimo, a kako su drugari iz Državnog posla, Aleksej Kišjuhas i Bane Garavi Sokak bili zauzeti, izbor je na kraju pao na Daška i Mlađu. Šta da se radi, moglo je i gore", rekli su Njuzovci.
 
Tribina počinje u 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".