Žilnik - filmom protiv stanja 3. decembra u CK13

Razgovori sa rediteljem pod nazivom "Žilnik - filmom protiv stanja" održaće se u utorak, 3. decembra, od 19 časova u Omladinskom centru CK13.
Reditelj Želimir Žilnik gostovaće u Crnoj kući gde će govoriti o svojim iskustvima u radu na nezavisnim i autorskim filmovima.
 
Razgovor će voditi novinar Dragan Gmizić, a organizator ovog događaja je Vojvođanski klub.
 
Narednog utorka, 10. decembra, posetioce očekuje drugi deo razgovora sa istim sagovornicima na temu dokumentarno-igranih filmova.
  • Небојша Ђурић

    03.12.2019 10:15
    ...
    Која сте ви гомила др*аџија... Невероватно! :)
    Ко хоће нека иде на манифестацију, ко неће.. Ћао!
  • Mare

    02.12.2019 17:24
    Mare
    Žilnik je velika veličina u to sam se uveri lično sa (a)jom,muminom,steva i još par naših intelektualaca u (p)rizrenu na festivalu filma,kniga i muzike.ovako pišemo mi nepismeni ali imamo pravo da idemo na bilo koju kulturnu manifestaciju u regionu. Hoću reći zaista smo bili primljeni od sveg srca i nikakvih problema nije bilo tokom boravka na kosovu. Granicu na merdaru smo prešli bez ikakvih problema. Prizren je predivan grad domaćin za sve nacije koje šire i plene kulturom znanjem ljubavlju itd. Jedva čekam sledeće leto(avgust) da odemo opet u što većem broju jer kultura,ljubav spaja sve nacije. Možete se informisati na tribini.
  • Kosta

    01.12.2019 15:02
    Kosta
    Nazalost kod nas kad umre onda vidimo kolika je taj covek bio velicina. Tako ce biti i sa g. Zilnikom nazalost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič