U decembru u Domu kulture - Kolja, Masimo Savić, Natali Dizdar...

Do kraja godine, u novosadskom Domu kulture najavljeno je nekoliko odličnih koncerata, ali i DJ nastupa, predstava, večeri komedije...
U decembru u Domu kulture - Kolja, Masimo Savić, Natali Dizdar...
Foto: 021.rs

Ove nedelje svakako je najveći koncert Nikole Pejakovića Kolje koji će nastupiti u petak 6. decembra.

Pred publiku u Novom Sadu Kolja se vraća godinu dana od izlaska odlično prihvaćenog albuma "4 Prsta". Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Pejaković je status kultnog autora srpskog bluza počeo da gradi albumom "Mama, nemoj plakati", a dodatno ga je učvrstio i trećim, iskupljujuće-ljubavnim albumom "Grobovlasnici" (2013).

Ulaznica za koncert Kolje u Domu kulture košta 1.000 dinara preko Gigstix-a.

Đorđe Miljenović aka Wikluh Sky stiže u Dom kulture dan ranije, tačnije u četvrtak 5. decembra, dok će u subotu za miks pultom biti DJ Macro.

Naredne sedmice najveća zvezda koja će pevati u ovom prostoru svakako je Masimo Savić. Interesovanje za njegov koncert 12. decembra je bilo toliko veliko da su sve karte "planule" za svega nekoliko dana od puštanja u prodaju.

Decembar će, u sada već popularnom mestu među Novosađanima, zaključiti još jedna pop zvezda iz Hrvatske. Talentovana muzičarka iz Zadra, Natali Dizdar, 20. decembra prvi put dolazi u Novi Sad u pratnji svog dugogodišnjeg benda. Iz svog muzičkog opusa predstaviće sve svoje velike hitove i saradnje.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.200 dinara, a dostupne su preko GIGSTIX-a.

Dom kulture smešten je u Ulici Ignjata Pavlasa 4, kraj Pozorišta mladih. Više informacija o ovim i drugim događajima koji su planirani za decembar potražite njihovoj stranici na Fejsbuku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič