Koncert Angelline u petak, Leontina i dečiji hor Čarolija u subotu u Promenadi

Da praznična euforija krene ranije, pobrinuo se šoping centar "Promenada" koji najavljuje da će decembar biti mesec dobre muzike, zabave i kvalitetnog šopinga.
Već u petak, 6. decembra, u 18 časova "Promenada" je spremila koncert Angelline.
 
Anđela Vujović, mlađim generacijama poznata kao Angellina, jedinstvena je izvođačica koja je svoju kratku, a već uspešnu karijeru započela kao rezident pevačica u emisiji "Ami G Show", gde je imala priliku da peva rame uz rame sa zvezdama kao što su Senidah, Jelena Rozga, Milica Todorović i drugi. Pored  popularnih kaver pesama, Anđela će tokom nastupa izvesti i svoje autorske pesme  "Pile moje", "Budi u blizini" i "Ko si ti u stvari".
 
 
Već sledećeg dana, u subotu, 7. decembra, sa početkom u 16 sati, za najmlađe posetioce šoping centra "Promenada" će nastupiti Leontina Vukomanović i dečiji hor Čarolija.
 
Tokom nastupa u "Promenadi", Čarolijanci će provesti publiku kroz pesme za sva vremena, od klasika kao što su "Vuče, vuče bubo lenja" i "Miš je dobio grip", sve do zanimljivih aranžmana, pop klasika, i na kraju, hitova koji su proslavili ovaj hor koji je osnovan pre više od 10 godina.
 
Pomenuti nastupi samo su početak i prva od mnogih iznenađenja koja posetioci šoping centra "Promenada" mogu očekivati u narednom periodu.
  • Cale

    05.12.2019 15:17
    Euforija u Promenadi! Upisacu se od uzbudjenja! Euforija je na Bulevaru kod Promenade kad nagrne masa bez mozga - tri do cetiri okolne raskrsnice zakrcene, ceka se po 4 semafora da prodjes raskrsnicu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič