Dani izraelskog filma ponovo u Novom Sadu

Manifestacija "Dani izraelskog filma", u saradnji sa Ambasadom Izraela u Beogradu, održaće se 11. i 12. decembra u Areni Cineplex.
Iako su Dani izraelskog filma u Beogradu praksa već godinama, novosadska publika do prošle godine nije imala priliku da vidi najbolja ostvarenja ove novije, ali vrlo plodne kinematografije. 
 
Ovu manifestaciju u Novi Sad dovodi udruženje "OFF Novi Sad". Tokom dva dana, prikazaće se dva uspešna ostvarenja izraelske kinematografije. 
 
Prvog dana će biti prikazan najgledaniji izraelski film u protekle tri decenije, komedija "Bilo im je suđeno", debitantsko ostvarenje Odeda Raza o dvojici kriminalaca koji preživljavaju teroristički napad u Jerusalimu i rešavaju da iz korena promene svoje živote.
 
U četvrtak, 12. decembra biće prikazan film "Neka druga priča" iz 2018. godine koji je istinita priča o dvema ženama koje su rastrzane između života u konzervativnim okvirima ortodoksne zajednice i slobodnijeg života. Na putu ka promenama i ispunjenju, nailaze na otpor svojih porodica koje ih ne podržavaju.
 
Ulaznice za filmove koštaće 300 dinara i biće u prodaji na blagajni bioskopa Arena Cineplex. Obe projekcije počinju u 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič