Looperay, Girls, boys and toys i DJ Dachony u Domu kulture

U poslednjoj sedmici pred Novu godinu, novosadski Dom kulture spremio je nesvakidašnji muzički događaj.
Looperay, Girls, boys and toys i DJ Dachony u Domu kulture
Foto: 021 (Dom kulture promo)

"Looperay" je muzički duo koji u svojim aranžmanima svira obrade od 50-ih godina prošlog veka, pa sve do moderne produkcije. Shodno njihovoj sjajnoj izvedbi i sviranju velikog broja instrumenata, publika često postaje njihov treći član.

Koncert je u četvrtak 26. decembra, počinje u 22h, a karte po ceni od 300 dinara se kupuju na ulazu.

Dan kasnije u populrni novosadski klupski prostor ponovo stižu "Girls, boys and toys". Tri devojke, četiri momka i pregršt energije su ono što ne dopušta da se skrene pogled sa bine na njihovom nastupu. Cena ulaznice je 300 dinara i kupuje se na ulazu na veče nastupa.

U subotu 28. decembra za DJ pultom Doma Kulture ove subote je DJ Dachony, a ulaz je slobodan.

Za sam dan dočeka, Nove godine, u utorak 31. decembra, žurka bez prestanka počinje preko dana uz čuvenu tamburašku atrakciju "La banda", a nastavlja se nastupom benda "Osmi dan". Za sam Doček za pultom će ponovo biti DJ Dachony.

Ulaz na dnevnu žurku je slobodan, a za noćnu treba izdvojiti 1.000 dinara. Ulaznice su u prodaji i dostupne su na Gigstix prodajnim mestima, kao i online.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič