Premijera filma o Dušanu Bulutu večeras na Trgu slobode

Premijera filma "Prati hrabre - Dušan Bulut u priči svog života" održaće se danas, 27. decembra, u 19 časova na Trgu slobode, u okviru manifestacije "Novosadski winter fest".
Premijera filma o Dušanu Bulutu večeras na Trgu slobode
Foto: 021.rs
Film opisuje sportski razvoj i život Dušana Buluta, nedavno izabranog za najspektakularnijeg igrača basketa 3 na 3 na svetu.
 
Od 15 do 18 časova posetioce Festivala zabavljaće DJ koji će pripremati atmosferu za dečije takmičenje. Glavnu nagradu, košarkašku loptu sa autogramom, Dušan će uručiti najboljem mladom igraču, nakon čega sledi premijera filma.
 
  
 
Prisutnima na događaju biće obezbeđene posebne autogram karte koje će Dušan potpisivati na licu mesta.
 
Dušan Bulut je član najbolje basketaške ekipe na svetu "Novi Sad 3x3", a ova disciplina će se prvi put naći i na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. 
 
Goran Ivanović, direktor Funkcionalne oblasti za prodaju i marketing DDOR osiguranja uručiće Dušanu Bulutu vaučer za međunarodno putno osiguranje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič