VIDEO: Filmovi "1917" i "Kler Dening" do 22. januara u KCNS

Filmovi "Kler Dening" i "1917" na repertoaru su bioskopa Kulturnog centra Novog Sada do srede, 22. januara.
Od 19:00 - "Kler Darling" / "La Dernière Folie de Claire Darling"
 
Režija: Julie Bertuccelli
Godina: 2020
Zemlja: Francuska
Trajanje 94 min 
Glumci: Catherine Deneuve, Chiara Mastroianni, Alice Taglioni, Laure Calamy, Samir Guesmi
 
Prvog dana leta Kler Darling se budi ubeđena mišlju da joj je to poslednji dan u životu. Ona odlučuje da isprazni kuću i taj dan proda potpuno sve, od Tifani lampi do raznih drugih zbirki stvari koje poseduje. Svi ti predmeti kupljeni su s ljubavlju i pokazatelj su blistavog ali i tragičnog života. Ovakvo ponašanje glavne junakinje zabrinjava njenu ćerku Meri koja posle dvadeset godina dolazi da je vidi...
 
 
Od 21h - "1917"                                                                                 
 
Režija: Sam Mendes
Godina: 2010
Zemlja: SAD
Trajanje:110 min 
Glumci: Dean-Charles Chapman, Andrew Scott, Benedict Cumberbatch
 
Oskarom nagrađeni reditelj Sem Mendez, poznat po velikim hitovima poput Vrtloga života, Skajfal i Spektre, predstavlja film o Prvom svetskom ratu.
Napeta ratna drama prati dva mlada britanska vojnika, koji dobijaju naizgled nemoguću misiju. U trci protiv vremena moraju preći neprijateljsku teritoriju i dostaviti poruku koja će zaustaviti napad na stotine vojnika, koji nemaju pojma da se napad sprema, a među njima je i brat jednog od dvojice vojnika. Oskarovac Mendez u filmu prikazuje zastrašujuće ratne scene koje nismo do sada imali prilike da vidimo na velikom platnu.
 
 
Cena ulaznice je 300 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".