U februaru u Domu kulture: Eyesburn, Tanja Jovićević, Marčelo, Deca loših muzičara, Del Arno bend...

Puno dobrih nastupa najavljeno je za mesec februar u Domu kulture.
U februaru u Domu kulture: Eyesburn, Tanja Jovićević, Marčelo, Deca loših muzičara, Del Arno bend...
Foto: 021.rs

Ipak, neuobičajeno, sedmicu pred nama otvaraju naučnici, a ne muzičari. U utorak 4. februara u Domu kulture će biti organizovano prvo predavanje u sklopu ciklusa naučno-popularnih predavanja "Oči u oči sa naukom" organizovanih od strane Prirodno-matematičkog fakulteta. Tema je svetlosno zagađenje, a o tome će govoriti Dajana Bjelajac. Početak je u 18h, ulaz je slobodan.

Istog dana, od 21h nastupaju Nevena Reljin i Aleksandar Dujin koji će izvesti muzički program sačinjen od odabranih kompozicija latino i džez muzike koju su svirali u sklopu projekata realizovanih do sada. Nevena će pored vokalnog izvođenja planiranog programa muzičku sliku upotpuniti i sviranjem različitih udaraljki koje će u potpunosti prezentovati lepote latino muzike. Ulaz je takođe slobodan.

Dan kasnije, u sredu 5. februara publiku očekuje stand up nastup Ivana Tomića i Srđana Jovanovića. Brutalno iskren humor i raznolikost tema o kojima pričaju jeste ono što njihov šou čini jedinstvenim. Cena ulaznice je 700 dinara.

U četvrtak 6. februara na scenu Doma kulture izlazi legendarni beogradski sastav Eyesburn. Prošle godine imali su povratnički nastup u Hali sportova, a sada je konačno prilika da ih vidi i novosadska publika. Ulaznice su dostupne na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online, a koštaju 1.200 dinara.

U petak je koncert Tanje Jovićević za čiji nastup je kartu moguće kupiti na ulazu u klub po ceni od 300 dinara, dok u subotu nastupa DJ Me-high-low. Ulaz je slobodan.

Više informacija o ovim i drugim događajima pročitajte OVDE. Dom kulture smešten je u Ulici Ignjata Pavlasa 4, kraj Pozorišta mladih.

  • EvoOvako

    03.02.2020 16:12
    Kalendar
    Dešavanja je štogod.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič