Kurs "Kako pisati prijave za stipendije i grantove" 13. februara u Američkom kutku

Kurs pod nazivom "Kako pisati prijave za stipendije i grantove", biće organizovan u četvrtak, 13. februara od 18 časova u Američkom kutku.
Kurs "Kako pisati prijave za stipendije i grantove" 13. februara u Američkom kutku
Foto: 021.rs
Ova sesija će pokriti teme poput - kako se uveriti da ste pronašli ispravan fond, u šta trebate biti sigurni pre nego što napišete bilo šta, razumevanje i ispunjavanje kriterijuma, efikasno predstavljanje vas i vaših ideja, kriterijumi upravljanja i finansiranja, dugotrajnost rezultata, partnerstva, prateća dokumentacija i izveštavanje, koje uobičajene greške treba izbegavati, a istovremeno ćete steći dragoceni uvid u to šta finansijeri zapravo traže.
 
Australijski predavač Adam Pikvens će voditi ovaj kurs. On ima mnogo godina praktičnog iskustva u ovoj oblasti, s obzirom na to da je u prošlosti vodio organizacije koje su davale stipendije i grantove.
 
Na kurs se možete prijaviti OVDE, a održava se na engleskom jeziku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič