Akcija pešačenja "Da ne zaboravimo" u subotu na Fruškoj gori

Jednodnevna planinarska akcija pod nazivom "Da ne zaboravimo", održaće se u subotu, 15. februara.
Akcija pešačenja "Da ne zaboravimo" u subotu na Fruškoj gori
Foto: 021.rs
Akciju organizuje planinarsko-smučarsko društvo "Železničar", a pešačiće se od Petrovaradina, od okretnice linija gradskog autobusa 3 i 9. 
 
"Odatle idemo do spomenika na Vezircu gde ćemo se prisetiti velike pobede austrijske vojske, pod vođstvom Eugena Savojskog, nad turskom vojskom, kojom je okončano prisustvo Osmanskog carstva na ovim prostorima. Nakon pauze dalje idemo do planinarskog doma na Stražilovu. Tamo ćemo napraviti dužu pauzu da svi učesnici mogu lepo da se okrepe i uživaju u prirodi Stražilova. Na Stražilovu ćemo se prisetiti mnogih planinara i nama dragih lica koja su nas zauvek napustila. Nakon pauze idemo do Bukovca gde će biti i kraj pešačenja. U Bukovac ćemo stići u 14:10 ili 15:20 časova, u zavisnosti od grupe i želja učesnika pešačenja", navode u "Železničaru" plan pešačenja.
 
Polazak je u 9 časova.
 
Povratak je autobusom 64 iz Bukovca.
 
Potrebno je prijaviti se, najkasnije do 13. februara, kod Gorana Zubića, na e-mail goranzubicns@gmail.com i na broj telefona 0638250805.
  • EvoOvako

    10.02.2020 11:31
    A
    Kako izaći iz automobila? A kako ne utjerati auto u dnevnu sobu? A kako ne upartkirati auto u baštu kafića i ne dići noge na haubu?
    Dajte nešto lakše, recimo nuklearnu fiziku...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič