DLM u četvrtak u Domu kulture

Za drugu polovinu februara u Domu kulture su spremili skoro svakog dana neko dešavanje.
DLM u četvrtak u Domu kulture
Foto: 021.rs

U utorak 18. februara na binu će izaći "Aiming for Enrike", eksplozivni duo virtuoza iz Osla koji uspeva da stvori izuzetno uzbudljiv, ekscentrični univerzum pomoću jednog bubnja, više međusobno povezanih gitarskih pojačala i niza pedala i loop efekata. To je fantastični muzički svet ispunjen džezom, uz dodatne primese noisa, postpunka i funka.

Koncert je od 22h, karta je 400 dinara.

Dan kasnije glumac Nebojša Milovanović će od 21 čas Novosađanima predstaviti svoj "Stand down".

Radi se o autoironičnoj ispovesti koja brani poeziju kao suštinu i istinu, komponuje poeziju, spaja nespojivo, i dolazi do punoće i spokoja kroz spoj muzike, poezije, duha i bogate vizuelizacije. Šou ima elemente "stand up" komedije koja ima dublji smisao i ishodište u kome je poezija obogaćena sjajnim muzičkim aranžmanima.

Cena ulaznice je 500 dinara.

"Deca loših muzičara" je publici poznat kao odličan autorski live bend neobičnog zvuka, koji na svojim koncertima pravi atmosferu za pamćenje. Očekuje se i da nakon decenije pauze izdaju novi album.

Nastupaju u Novom Sadu posle više pd pet godina, a u sali Doma kulture sviraće od 22h.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.000 dinara, a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online.

One koji tokom vikend večeri žele dobar provod u petak 21. februara očekuje cover bend "Selected Bgd" koji donosi sjajnu svirku sa pop-rock, disco, MTV, house i retro hitovima. Cena ulaznice je 300 dinara i kupuje se na ulazu na veče nastupa.

U subotu veče ponovo je pultom DJ Iron. Ulaz je slobodan.

Kako najavljuju u Domu kulture, u narednom periodu publiku očekuje mnoštvo sjajnih događaja, a više informacija o februarskim i martovskim dešavanjima potražite na njihovoj stranici na Fejsbuku. Dom kulture smešten je u Ulici Ignjata Pavlasa 4, kraj Pozorišta mladih.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič