Filmovi o veganstvu u utorak i sredu u CK13

Filmovi o veganstvu biće prikazani u utorak i sredu, 25. i 26. februara u Omladinskom centru CK13.
U pitanju su dokumentarci "Dominion" i "Vegan: Svakodnevne priče".
 
"Dominion" je jedan od najvažnijih dokumentarnih filmova koji se bavi eksploatacijom životinja premijerno prikazan 2018. godine, uz naraciju glumca Hoakina Finiksa. Film će biti prikazan u utorak od 20 časova.
 
U sredu, nakon uobičajene veganske večere koja počinje od 19 časova, možete pogledati film "Vegan: Svakodnevne priče". Ovo je dugometražni dokumentarni film koji istražuje živote četvoro ljudi koji imaju zajedničku nit – svi su vegani. Projekcija će početi u 20:30 časova.
 
Ulaz će oba dana biti besplatan, a posle filmova publika će imati priliku da popriča sa aktivistima Vege zajednice o veganskom načinu života i prednostima koje on donosi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič