Koncert Branka Pražića u utorak u GMS povodom 18 godina rada Centra "Živeti uspravno"

Veče s Brankom Pražićem održaće se u utorak, 25. februara, u Galeriji Matice srpske.
Centar "Živeti uspravno" u saradnji sa Galerijom Matice srpske organizuje "Veče sa Brankom Pražićem" povodom obeležavanja 18 godina rada ove organizacije koja obezbeđuje personalnu asistenciju osobama s invaliditetom. 
 
U subotu, 22. februara, Centar "Živeti uspravno" obeležilo je punih 18 godina postojanja, a proistekao je od istoimenog Savetovališta pre 20 godina. Takođe, navršava se 10 godina od kako Centar organizuje vršnjačko savetovalište, te su odlučili da ove važne jubileje obeleže koncertom Branka Pražića koji je podržavao Centar od samog početka. 
 
Branko Pražić je jedan od "veterana" rokenrola koji je suvereno pomerao granice i utvrđivao standarde u jugoslovenskoj muzici. Nezaboravne pesme poput "Ima neka tajna veza", "Šta bi dao da si na mom mjestu", "Ne očekuj da te iko razumije", "Gde bi nam bio kraj" i mnoge druge ostavile su dubok trag u našoj muzici i još uvek su rado slušane. 
 
Svi su pozvani da uživaju u evergrin zvucima na ovoj večeri i u isto vreme podrže personalnu asistenciju osobama s invaliditetom.
 
U skladu sa svojim mogućnostima, svi mogu doprineti da se obezbede sredstva koja nedostaju. U Centru "Živeti uspravno" navode da su uspeli da obezbede kontinuitet usluge od skoro 12 godina, a Grad je od ove godine budžetski finansira, međutim, za sada samo minimalni standard, što je nedovoljno za mnoge koji zavise od ove usluge. 
 
Cena ulaznice je 400 dinara i može se kupiti u Muzejskoj prodavnici Galerije Matice srpske, svakog dana osim ponedeljka od 10 do 18 časova. Ulaganje mimo cene ulaznice doprineće većem obuhvatu i obimu usluge (račun za donacije je 340-11001286-31 kod Erste banke).
 
Koncert će početi u 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič