Township Rebellion, Girls, Boys & Toys i Oysha ove sedmice u Domu kulture

Do kraja februara još tri dobre svirke najavljene su u Domu kulture.
Township Rebellion, Girls, Boys & Toys i Oysha ove sedmice u Domu kulture
Foto: 021 (Dom kulture promo)

Sreda, 26. februar rezervisana je za "Township Rebellion", jedan od prvih srpskih "Rage Against The Machine" tribute bendova. Ovi Valjevci sviraju zajedno od 2008, nastupali su na brojnim festivalima i delili binu sa mnogim domaćim mejnstrim i underground bendovima.

Ulaznice su u prodaji putem Gigstixa po ceni od 300 dinara, svirka će početi oko 22h.

U petak 28. februara, sada već dobro poznati novosadskoj publici, nastupiće "Girls, Boys & Toys". Tri devojke, četiri momka i pregršt energije su ono što nikom ne dopušta da skrene pogled sa bine na njihovom nastupu.

Karta je 300 dinara, prodavaće se na ulazu u večeri nastupa.

Subota je u Domu kulture rezervisana za DJ veče, a ove nastupa Oysha, predstavnik beogradskog "feel good house" talasa. Iako sebe smatra detetom disco muzike, kroz celu karijeru ostaje veran house zvuku, bez trendovskih promena žanra i muzičkog interesovanja.

Ulaz je slobodan.

U martu Novosađane ponovo očekuje obilje dobrog programa poput predstave Laneta Gutovića "Obično veče", ali i svirki bendova "Zemlja gruva", "Plejboj", "Električni orgazam", "Nipplepeople"...

Detaljnije informacije su na fejsbuk stranici Doma kulture.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič