U toku prijave za Kamp kreativnog pisanja i prevođenja na Fruškoj gori

Kamp kreativnog pisanja i prevođenja održaće se na Fruškoj gori od 13. do 20. aprila, a u toku su prijave.
Omladinski centar CK13 i organizacija GAIA Kosovo raspisuju otvoreni poziv za učešće na Kampu, koji će se održati na Andrevlju.
 
Kamp će brojati dvanaestoro učesnika koji se bave poezijom i pišu na srpskom ili albanskom jeziku, a sastojaće se od zajedničkih radionica kreativnog pisanja i međusobnog kreativnog prevođenja poezije. 
 
Radionice će voditi pisac i urednik književnog programa CK13 Đorđe Majstorović, uz gostujuće pesnike i prevodioce.
 
Nakon kampa planira se izdanje dvojezične monografije na srpskom i albanskom, sa prevodima poezije nastalim tokom trajanja kampa. Promocije monografije će biti održane u Novom Sadu i Prištini u septembru, sa idejom da se tom prilikom ponovo okupe svi koji su učestvovali na kampu.
 
Uslovi za prijavljivanje: minimum pet napisanih pesama autora uzrasta između 18 i 30 godina, mogućnost boravka tokom čitavog trajanja kampa, spremnost na zajednički rad i poznavanje osnova engleskog jezika.
 
Svi putni troškovi i troškovi smeštaja i ishrane su pokriveni.
 
Prijava za Kamp se vrši OVDE.
 
Rok za prijavljivanje je 8. mart. Svi prijavljeni će biti obavešteni o rezultatima do 13. marta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič