Radionica za decu "Kakve zgrade krase naš grad" u subotu u GMS

Kreativna radionica za decu, pod nazivom "Kakve zgrade krase naš grad", održaće se u subotu, 29. februara, u Galeriji Matice srpske.
Mališani će biti u prilici da čuju priče o znamenitim građevinama Novog Sada. 
 
"Jedna od zgrada smeštena u samom centru grada, kojoj se mališani s osmehom na licu rado vraćaju, je zgrada Galerije Matice srpske. Deca će imati prilku da otkriju ko je osmislio i odabrao kako će ona izgledati, ko je sagradio, kao i čemu je služila pre nego što su u nju preseljena umetnička dela", navode u Galeriji Matice srpske.
 
Nakon toga, posmatrajući fotografije znamenitih zgrada koje su nastajale u različitim vremenskim periodima u našem gradu, deca će otkriti da li su razlog i namena njihovog nastanka uticali na njihov krajnji izgled. Poput pravih arhitekata u kreativnom delu radionice deca će izmaštati i skicirati najlepšu građevinu u kojoj bi volela da žive.
 
Radionica će početi u 11 časova, namenjena je deci urasta od pet do 11 godina, a cena ulaznice je 150 dinara. Učešće je potrebno prijaviti OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič