U martu u Domu kulture: Električni Orgazam, Lane Gutović, Zemlja Gruva, Nipplepeople, Plejboj...

Mnogo dobrih nastupa očekuje posetioce Doma kulture tokom marta.
U martu u Domu kulture: Električni Orgazam, Lane Gutović, Zemlja Gruva, Nipplepeople, Plejboj...
Foto: 021.rs
Početak ovog meseca biće ponovo u znaku nauke. U utorak, 3. marta u Domu kulture biće organizovano drugo predavanje u sklopu ciklusa naučno-popularnih predavanja "Oči u oči sa naukom" od strane Prirodno-matematičkog fakulteta. Tema je "Voda - Izazov 21. veka", a o tome će govoriti dr Jelena Molnar Jazić sa Departmana za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine. Početak je u 18h, ulaz je slobodan.
 
Istog dana, od 21 čas ponovo nastupaju Nevena Reljin i Aleksandar Dujin. Akcenat programa pre mesec dana bio je na latino muzici koja će i ovog puta biti zastupljena, ali će pored toga ovaj trio u intimnoj atmosferi izvesti i numere odabranog filmskog i džez repertoara. Ulaz je takođe slobodan.
 
Dan kasnije, u sredu, 4. marta posetioce Doma kulture očekuje predstava čuvenog Laneta Gutovića "Obično veče". U pitanju je prva predstava na srpskom jeziku koja je do sada igrana na Brodveju. Od Moskve, Beča, Londona, Pekinga, Ciriha, Ženeve, Johanesburga, Njujorka, Toronta, Vankuvera, Montreala igrana je i u Sidneju, Melburnu, Hobartu i Velingtonu. Na svim kontinentima je pronela slavu našeg osećanja i smisla za humor. Igrana je u Africi, Aziji, Americi Australiji, Novom Zelandu... Zanimljiv je i podatak da ova predstava ulazi u treću deceniju, a preostale ulaznice se prodaju po ceni od 1.200 dinara.
 
U četvrtak, 5. marta dolazi Zemlja gruva, devetočlani beogradski pop bend, prepoznatljiv po specifičnom zvuku i imidžu, po jakoj duvačkoj sekciji i tri vokalna solista različitog izraza: Zoe Kida, Konstrakta i MC Milovan. Nastupali su na skoro svim relevantnim festivalima u regionu, i kao predgrupa velikih svetskih zvezda poput Amy Winehouse, Cee Lo Green, Nouvelle Vague. Ulaznice su dostupne na Gigstix prodajnim mestima, kao i online, a koštaju 1.000 dinara.
 
U petak, 6. marta je koncert benda Prekardashians, a ulaznice za taj nastup su 300 dinara i prodaju se na ulazu u klub. U pitanju je bend kome je groove u srcu.
 
U subotu, 7. marta ljubitelje elektronskog zvuka očekuje DJ Fakir, jedan od organizatora prvih rejvova u Srbiji, član je sastava Noise Destruction i Wet Dreams. Ulaz za taj događaj je slobodan.
 
U narednim nedeljama, neki od izvođača u Domu kulture biće Plejboj, Električni orgazam, Nipplepeople, Plavi ptičić i mnogi drugi.
 
Više informacija o ovim i drugim događajima pronaćićete OVDE. Dom kulture smešten je u Ulici Ignjata Pavlasa 4, kraj Pozorišta mladih.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič