Dvodnevni kurs "U potrazi sa poslom" u Američkom kutku

Dvodnevni kurs pod nazivom "U potrazi za poslom", biće organizovan u utorak, 10. i petak, 13. marta u 18 časova u Američkom kutku, na Keju žrtava racije 2b.
Kurs će se sastojati od dve sesije posvećene pripremi CV-a i propratnog pisma kao i predavanju kako da izvučete maksimum iz intervjua za posao.
 
Predavanje organizovano prvi dan će pokriti teme poput: razumevanje potreba poslodavaca i procesa odlučivanja pri zapošljavanju, primeri dobre i loše prijave, svrha propratnog pisma, ključne karakteristike dobrog CV-a i važnost prikazanog radnog iskustva.
 
Druga sesija će pokriti teme poput: priprema za intervju, vreme i tajming, govor tela, predstavljanje vaše ličnosti, efikasna komunikacija, uobičajena pitanja i šta pitati kada na vas dođe red. 
 
Australijski Predavač Adam Pikvens sa dugogodišnjim iskustvom preduzetnika bavi se i dobrotvornim radom. Pored ovog predavanja, Pikvens je u Američkom kutku održao kurseve poput "Engleski za konobare", "Veštine za poslovni intervju", "Planiranje sopstvenog biznisa" i "Kako pisati prijave za stipendije i grantove".
 
Za kurs se možete prijaviti OVDE. Kurs je osmišljen kao celina, te se prijave vrše za obe sesije odjednom. Sa obzirom na formu kursa, broj prijava je ograničen na 25.
 
Obe sesije će trajati po dva sata, od 18 do 20 časova. Kurs je otvoren za sve uzraste. Održaće se na engleskom jeziku. Učesnici moraju imati srednje ili napredne veštine razgovora i razumevanja engleskog jezika.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič