Koncerti, predstave i premijere u Novom Sadu odlažu se zbog virusa korona

Zbog novonastale epidemiološke situacije vezane za virus korona, otkazuju se brojni događaji u Novom Sadu.
Koncerti, predstave i premijere u Novom Sadu odlažu se zbog virusa korona
Foto: 021.rs
Večerašnji nastup benda James Brown Tribute Belgrade u Domu kulture je odložen. O novom terminu svirke kao i mogućnostima refundacije ulaznica, posetioci će biti naknadno obavešteni, navode u Domu kulture.
 
Takođe, koncert benda Plejboj planiran za 12. mart pomera se za 11. jun. Kako navode organizatori, ulaznica kupljena za 12. mart važiće i za novi datum, i nije je potrebno menjati. Ukoliko neko pak želi, ulaznice može da vrati na prodajno mesto Gigstixa.
 
Koncert benda Nipplepeople se otkazuje za 4. jun. Ulaznice kupljene za prvobitan datum važe i za novi, i nije ih potrebno menjati. Bend Romano Nervoso saopštio je odlaže turneju za oktobar ove godine, usled situacije sa širenjem virusa, tako da je planiran nastup u Domu kulture za 15. mart pomeren.
 
Srpsko narodno pozorište obavestilo je građane da su do daljeg sve predstave otkazane zbog virusa korona. Kupljene ulaznice za predstave mogu da se vrate na Biletarnicu SNP-a u roku od petnaest dana.
 
Otkazana je i večerašnja premijera filma "Hotel Beograd" u Areni cineplex. Prikazivanje filma biće prilagođeno preporukama, naime, film će nastaviti distribuciju prema planu svakog bioskopa, koji će svoja prikazivanja prilagoditi današnjoj preporuci Vlade Srbije. Kako su saopštili organizatori, sa ciljem odgovornog ponašanja, glumačka i autorska ekipa, organizovaće svečane projekcije i posete gradovima u Srbiji i dijaspori, kada se za to ispune uslovi. Svi oni koji su već kupili ulaznice za večerašnje specijalne projekcije, mogu svoje karte zameniti za neku drugu projekciju ili će im vratiti novac na blagajnama bioskopa.
 
Tribina "Ugljenihidrat - dobar, loš, nikad zao" neće biti održana sutra, 12. marta na Tehnološkom fakultetu, usled odluke Vlade Srbije o zabrani javnih okupljanja u zatvorenom prostoru. Kako navode na tom fakultetu, tribinu će održati čim se epidemiološka situacija popravi i budu ukinute mere zabrane.
  • ?

    11.03.2020 17:21
    Dom kulture i SNP su otkazali dešavanja. Ostala najavljena dešavanja uglavnom se dešavaju kao da nema zabrane, kao na primer večerašnji koncertu u organizaciji SKC. Da li se zabrana odnosi samo na one koji žele da je poštuju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".