Filmski ciklus "Vreme odrastanja" od ponedeljka u CK13

U Omladinskom centru CK13, u ponedeljak, 25. maja, počinje četvorodnevni filmski ciklus "Vreme odrastanja".
Kroz četiri filma, smeštena u različite zemlje i različite dekade, gledaoci će imati priliku da vide kako mladi odrastaju i reaguju na svet oko sebe.
 
Program:
 
Ponedeljak, 25. maj, "I ja tebi kevu" (Y tu mamá también)
 
Utorak, 26. maj, "Sanjari" (The Dreamers)
 
Sreda, 27.maj, "Čudnije od raja" (Stranger than Paradise)
 
Četvrtak, 28. maj, "Mržnja" (La Haine)
 
Svi filmovi se prikazuju od 21h, na letnjoj pozornici CK13 pod otvorenim nebom. Ulaz ne sve projekcije je besplatan, a filmovi su sa prevodom na srpski jezik.
 
U skladu sa merama zaštite i prevencije širenja virusa, projekcijama može da prisustvuje ograničen broj ljudi, pa organizatori navode da treba doći na vreme i zauzeti mesto.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".