Kud Idijoti tribute bend i Dino Dvornik Experience u Domu kulture u čertvrtak i petak

Dva odlična nastupa očekuju posetioce novosadskog Doma kulture u četvrtak i petak.
Kud Idijoti tribute bend "Lutke na koncu" nastupiće u četvrtak, 25. juna. Ovaj bend nastupa po treći put u Novom Sadu.
 
Grupa iskusnih beogradskih muzičara ima za cilj da pesme legendarnih Kud Idijota i dalje žive. Po ocenama kritike, ovaj bend zvuči toliko uverljivo, da ih neki nazivaju i reinkarnacijom samih Kud Idijota. Tokom prethodne godine bend je postao i neka vrsta zvaničnog KUD Idijoti tribute-a i nastupali su gotovo na svakoj promociji knjige legendarnog basiste Nenada Marjanović Frica "Život sa Idijotima" u Srbiji. 
 
Do sada su već imali pedesetak nastupa širom regiona, a među najuspešnijima bili su oni u Puli, Zagrebu, Splitu, Novom Sadu, Nišu, Nikšiću, Šapcu...
 
Ulaznice po ceni od 500 dinara moguće je kupiti putem Gigstixa ili na ulazu, a svirka počinje u 21 čas
 
Klupska atrakcija Dino Dvornik Experience bend očekuje posetioce Doma kulture u petak, 26. juna. Ovaj sastav čuva sećanje na jednu od najvećih funk i disco legendi sa ovih prostora.
 
⁣Više informacija o ovim i drugim događajima potražite na Fejsbuk stranici Doma kulture, koji se nalazi u Ulici Ignjata Pavlasa 4, kraj Pozorišta mladih.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič